Запознанството ми с Милена Бахчеванова

С Милена Бахчеванова успяхме да се запознаем онлайн. Дълго време си пишехме и лафчето вървеше. Аз живея в Стара Загора, а тя знаех, че е някъде на квартира в София и за това решихме да се срещнем на удобно за двама ни място и се разбрахме това да бъде в Пловдив. Нямаше как да не й взема нещичко и за това се спрях на парфюм. Бяхме се уговорили да я посрещна на автогарата в събота вечер. Интересното е, че на снимките ми изглеждаше много по красива и чаровна от колкото на живо, но все пак сметнах за добре да прекараме вечерта заедно.

Още веднага тя ме хареса. Докато вечеряхме в хотела тя ми разказа за работата и в Консентрикс и как повечето й колеги били влюбени в нея и била център на внимание. Също така сподели, че нейното хоби е фотографията. Прекарахме заедно нощта и това определено беше най-странното изживяване, което ми се беше случвало в последните години. Най-много ме изненада това, че не се притесняваше от абсолютно нищо, а интересното беше, че това е само първата ни среща. Целунах я, но усетих някакъв странен аромат, помислих си, че сигурно има развален зъб и реших вместо да я целувам, да я погаля по гърба, но тя някак си се отдръпна, а след това ми каза, че предпочита тя да е активната.

Веднага след като тя взе всичко в нейни ръце започнаха някакви опити за сеkсуални унижения, ако мога така да се изразя, като в началото ми стана доста любопитно, малко по-късно започна да ме лови срам, но не след дълго започнах да се плаша. Изглеждаше ми, че това няма да има край! Тя определено не се шегуваше! Нещата ставаха все по-задълбочени и сериозни! Нямах ни най- малка представа какво се беше случвало с нея! Беше очевидно, че крие нещо от мен и започнах все повече да се притеснявам! Нямах търпение това да приключи. Сутринта, след като се събудих имах чувството, че съм бил не с човек, а не знам и аз с какво! Разбира се, опитах се да бъда джентълмен и й казах, че всичко е било уникално! Тя се зарадва. Поиска да отидем до Бургас да ме запознае с баща и. Изпратих я на автогарата и повече не и се обадих.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *